Швидкий томатний суп з базиліком

На дві порції знадобитися:

Цибуля ріпчаста1 головка
Часник1 зубчик
Морква1 штука
Оливкова олія1 столова ложка
Консервовані помідори шматочками ТМ “Чигирин”500 г
Вершки 40%-ві2 столові ложки
Овочевий бульйон200 мл
Стебло селери1 штука
Листя базиліказа смаком

 

Інструкція приготування:
1. У каструлі розігрійте оливкову олію і обсмажте дрібно нарізану цибулю, натерту на крупній тертці моркву, дрібно нарізану селеру і дрібно нарізаний часник до м’якості.
2. Додайте помідори і бульйон і варіть 15 хвилин до м’якості овочів. Посоліть і поперчіть.
3. Перелийте суп в блендер і подрібніть до стану пюре. Вмішайте вершки і жменю дрібно нарізаного базиліка.