Італійський томатний соус

На 4 порції знадобиться:

Оливкова олія2 столові ложки
Цибуля ріпчаста1 головка
Часник3 зубчики
Орегано1 столова ложка
Консервовані помідори ТМ “Чигирин”800 г
Помідори4 штуки
Томатна паста2 столові ложки
Цукор1 столова ложка

 

Інструкція приготування:

1. Розігріти масло у великій каструлі, додати дрібно нарізану цибулю і роздавлений часник і готувати приблизно 7-8 хвилин.

2. Додати сухе орегано, нарізані консервовані помідори, томатну пасту, цукор. Приправити до смаку і тушкувати 20 хвилин, помішуючи, до тих пір поки соус не випарується на третину і трохи загусне.

3. Свіжі помідори очистити від шкірки і насіння, додати в соус і готувати ще 2 хвилини. Приправити сіллю і меленим чорним перцем і подавати з макаронами або покривати соусом основу для піци.