Лазанья м’ясна
На 4 порції знадобиться:
Фарш250 г
Консервовані томати ТМ “Чигирин”1/2 банки
Сметана150 г
Плавлений сир50 г
Готові сухі листи лазаньї 6 шт
Спеціїза смаком
Твердий сир100-150 г
Біле вино2,5 ст. ложки
Інструкція приготування:
1. Відварити пасту для лазаньї.
2. Зробити соус болоньєзе: підсмажити на сковороді фарш, трохи пізніше викласти туди томати, додати спеції (сіль, перець, базилік, орегано), вино, готувати 5 хвилин.
3. Зробити вершковий соус: на сковороду викласти сметану, туди ж нарізати плавлений сир, на повільному вогні готувати до утворення однорідної маси.
4. Розділити соуси умовно на 4 частини. На змащене маслом деко викладати шарами: паста – соус болоньєзе – вершковий соус. Зверху посипати тертим сиром, випікати в духовці до золотистої скоринки.